За мен

ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ!

Вече 13 години здравословният начин на живот е мотото, с което се събуждам всеки ден! Спортувам активно няколко пъти седмично, но основен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е много важен за моето тяло, кожа и лице.

Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха много хора с различни проблеми и всеки един от тях искаше да постигне внушителни резултати. Доста дълго време мислих какво да направя, за да съм полезна за себе си и всички хора, които в забързаното си ежедневие да са здрави, енергични и в перфектна форма.

Съвместно с “Ботаникъл ЕУ” ЕООД успяхме да направим два уникални продукта, които по естествен начин да накарат тялото ни да гори излишните мазнини, да подобри метаболизма, подутия стомах и да се чувстваме енергични и здрави. Всяка една съставка е много прецизно избрана и комбинирана с останалите, за да получим невероятния вкус и желан резултат.

Татяна Slim Tea е предназначен да накара организма Ви да подобри метаболизма, да гори излишните калории, да намали усещането за подут стомах и да намали апетита.

ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ЗА СПОРТУВАЩИ И НЕСПОРТУВАЩИ ХОРА!

За хора, които нямат време за фитнес зали и специални диети! Приемът на една или две чаши Татяна Slim Tea дневно ще подобри жизнеността Ви, ще изчисти организма от излишните калории и ще накара тялото Ви да изглежда изваяно и красиво!

Татяна Detox + Yohimbe е първият по рода си създаден за Вас продукт със специалната добавка на Yohimbe. Истинско предизвикателство е за мен да Ви предложа тази комбинация, която има няколко вълнуващи и уникални резултати!

Татяна Detox Tea + Yohimbe е съставен с подбраните билки, които да изчистят и детоксицират организма, да се чувствате по-енергични, да сваляте бързо излишните килограми.

Добавката Yohimbe е естествен афродизиак за мъже и жени. Той ще ускори метаболизма и ще повиши либидото. Спрете времето сами и накарайте телата Ви да изглеждат така, както винаги сте мечтали!

X