Как да сме с повишено либидо и секси здраво тяло

Резултатите, които чакате идват, когато сте постоянни в грижата за тялото си! 

TATYANA DETOX TEA + YOHIMBE е ново предложение сред чайовете, което е разработено специално за нуждите на организма ви!

Безотказно действие срещу задържането на токсини в тялото и то с бърз ефект, здравословно и вкусно!

Подходящ за ежедневен прием, чаят ще спомогне на организма да функционира отлично, което ще от своя страна води до още по-пълноценен живот.

Заради състава си от специално преработени и силно полезни билки, TATYANA DETOX TEA + YOHIMBE ще ви остави изумени от ефекта, който ще има върху вас в ежедневните ви дейности.

Както знаете – смисълът на детоксикирането е да подобрим функциите на червата, метаболизма, да си осигурим тонус и енергия без значение спортуваме ли активно или не. Детокс ефектът от най-различни напитки, храни и добавки трябва да бъде добре преценен заради риска всъщност да приемаме съставки, които ни пречат повече от колкото помагат. 

В състава на TATYANA DETOX TEA + YOHIMBE  няма да откриете билки и вещества, които биха затруднили функцията на някой орган или да има прекалено силно действие, което да навреди. 

Една от магичните му съставки освен всичко е истински и естествен афродизиак, който безотказно ще повиши либидото при дамите и господата.

Липсата на т.нар. “слабителни съставки” прави чаят незаменим и много по-ефективен. 

Примери за тези вещества са консервантите и кофеина, които могат да заблудят за кратко, че ви олеква и изхвърляте правилно токсини и вредни вещества. Всъщност е важно да се отбележи, че именно тези съставки раздразват червата и вредят на детокса вместо да ви съдействат.

И като говорим кои съставки вредят, нека погледнем и към онези, които са само и единствено във ваша полза! А именно абсолютно целия състав на TATYANA DETOX TEA + YOHIMBE! 

Глухарчето е отличен помощник при детокс и прочистване на организма, пречистват кръвта, действа като двигател на тонизирането и е деликатен диуретик.

Джинджифилът стимулира храносмилането и подобрява перисталтиката на червата. Подобрява цялостната работа на тялото и ускорява процеса на изгаряне на мазнините.

Ментата стартира най-важния процес, необходим за стройно и здраво тяло и носи невероятен лек аромат. 

Силните противовъзпалителни и антибактериални ефекти на сладкия корен му позволяват да се справя успешно в опитите за сияйна кожа. Често се използва за справяне с признаците на влошено храносмилане, като разстроен стомах, киселини и киселинен рефлукс.

Йохимбе – идва ред и на другата магия на този чай. Популярността му е породена не само от ефекта му на афродизиак, но също и от новите изследвания, които показват, че може да бъде билка с много ефективен антиоксидационен потенциал. Науката също доказва, че йохимбинът увеличава кръвния поток до екстремни стойности. При прием на йохимбе, тялото го превръща в йохимбин и го вкарва в кръвообръщението. Той води до отпускане на съдовете и подобряване на кръвоснабдяването на таза, но и активира онази част от гръбначния стълб, която отговаря за ерекцията. 

Не само, че не е необходимо да се повиши тестостерон, за да се стимулира мъжката сексуална функция,но е напълно възможно една добавка, да има действие като афродизиак и при мъжете,и при жените,без това да е свързано с тестостерона. Йохимбе прави това, като разширява кръвоносните съдове в областта на гениталиите и от двата пола.

Изследвания, проведени в Германия през 1997 г., показват, че при 71% от лекуваните с йохимбин се наблюдава увеличена потентност.

Кой не иска да се чувства секси и да покорява сърца с вътрешна и външна красота? Повишете самочувствието си и се движете с харизма, която да ви носи само позитиви!

Невероятната новост на пазара TATYANA DETOX TEA + YOHIMBE  е създаден само и единствено, за да ви прави щастливи и красиви! Най-прекрасното е, че едновременно с това ви помага и да сте по-здрави! Невероятен вкус и усещане за щастие само в една чаша.

Помага на тялото да гори калории с по-бърза скорост;

Стимулира горенето на мазнини;

Стартира най-важния процес, необходим за стройно и здраво тяло;

Осигурява трайни резултати по естествен и здравословен път;

Доказана формула за здрава визия;

Ефикасно намаля апетита;

Подобрява храносмилането и дейността на отделителната система – защото отслабването започва от храносмилателния тракт!

Лукс в кутийка от 60 гр. Достатъчни са ви около 3-4 грама от сместа, които да разтворите в 250-300 мл вода и след около 4-5 минути е готов за пиене. 

И мъже, и жени искат да изглеждат и да се чувстват добре! Напълно възможно е, даже препоръчително и TATYANA DETOX TEA + YOHIMBE  вече е тук за всеки от вас, който знае какво заслужава! 

Вашият коментар